Wallgraphic

Här har vi gjort wallgraphics åt Audi i Hammarby.

Trailerreklam

Visste ni att vi även gör stripning av hela ekipage? 🙂 här är ett jobb vi har gjort åt klädesholmen!

Elon Alingsås

Elon i Alingsås expanderar! De har tagit över lokalerna där Colorama tidigare höll till så vi var ute och bytte profilering. Det är bland annat en plåtramp, fasadskyltar, fönsterdekor och en ny entréskylt som sattes upp för Elon.

Rosa Audi A6

Sandra Carlborgs nya Audi A6 har precis blivit klar. Helfolieringen som självklart är i rosa har en matt finish i metallic, och texterna är i reflex. Det är detaljerna som gör det så även bilnyckeln blev i matchande rosa!

Amvrosia

Fasaden på restaurangen Amvrosia i Alingsås har fått ett riktigt lyft. Det som ser ut som stensättning är en printad plåtramp som förändrar hela intrycket av fasaden. Över entrén har vi satt profilbokstäver på distanser och på fönstren skurna logotyper och frosty.

www.amvrosia.se

 

Blåkläder

Blåkläder har ett riktigt monsteråk som de har med sig på mässor och event! Nu har vi satt ett mönster av text på bilen, som syns genom kontrasten mellan den svarta lacken och den mattsvarta dekoren. Logotyper är också på plats!

Åre Quattro Lounge

För loungens fasad har vi på KP Skylt gjort belysta profilbokstäver, både framåtlysande och med bakåtlysande koronaeffekt. För inomhusmiljön har vi tagit fram profilbokstäver i trä och planprintade akrylskyltar. Båda varianter är monterade med distanser på väggen. Vi har även stripat en bil i ”Quattrodesign” för projektet.

Loungen är framtagen för att utnyttja under Audis event och aktiviteter som årligen anordnas i Åre. Här ska också skidåkare kunna komma in och koppla av.

Lastbilsdekor

Utnyttja dina reklampelare som åker runt på vägarna!
Vi har hjälpt Sundolitt att använda ytan på deras lastbilar till att synas. Dels med logotyp och deras foto som beskriver användningsområdena för produkterna. Smart!

www.sundolitt.se

Printad frosty

Vi har printat och satt upp frosty på fönstren i Kommunals nya lokaler på Sveavägen i Alingsås. Det fungerar som insynsskydd och släpper samtidigt in ljuset i rummet. Den ljusa och luftiga känslan behålls, och det blir en unik prägel på rummet när man sätter motiv på frostyn.

Åkericentralen

Åkericentralen i Alingsås har bland annat en ny logotyp. Då behövs det en genomgång av deras tidigare material för att göra det enhetligt med den nya profilen. Vi har tagit fram dekaler, bytt ut vissa skyltar och satt ny dekor på lastbilar. Vad tycks om resultatet?

www.akericentralen.com

Autoliv

Före- och efterbilder på en helfoliering som sticker ut!
Denna Volvo XC90 ska Autoliv ta till Las Vegas i januari för att ställa ut på en mässa.

Deras projekt handlar om en forskningsplattform som stödjer samarbetet mellan föraren och fordonet.
Titta på Autolivs korta film om projektet här >> youtu.be/gfZ1XMcaOkA

Alströmergymnasiet

Eleverna på Alströmergymnasiet har höstlov och då passar vi på att komma dit för lite skyltmontering. I skolmiljöer är det viktigt att ha hänvisningsskyltar för att underlätta för besökare och de som rör sig i lokalerna. Vi har märkt upp lektionssalar och arbetsrum med hjälp av frosty på fönstren, andra utrymmen har fått praktiska flaggskyltar som syns från långt håll, och huvudentréerna har fått nya stora skyltar!

www.alingsas.se/alstromergymnasiet

Shit Pommes Frites

Shit Pommes Frites är nya gatukäket på Nyebrogatan i Alingsås. ”The shit sedan 2016”. För att det ska synas att det finns grymt gatukäk här så har vi hjälpt till med olika typer av skyltar. En stor vepa på husgaveln syns tydligt och är belyst för att även synas i mörkret. På ljuslådan har vi bytt ut fronten för nytt budskap, fönstren fick dekaler, och inne satte vi upp diverse inomhusskyltar.

Nu är det bara att stanna till här för en burgare!

www.shitpommesfrites.nu

Grand Hotel

Många bilder från vårt senaste projekt. Grand Hotel Alingsås har nu nytt namn och har ny logotyp efter att de gått ur kedjan First. Vi har varit där och uppdaterat med skyltar i profilbokstäver, graverade skyltar, bildekorer med mera.
Den stora grand opening är ikväll och de står nu på egna ben. Ett stort lycka till önskar vi på KP Skylt!

Car Wrap

Före: Blank svart | Efter: Matt grå
En av Bil Nilssons kunder ville ha sin nya Volvo XC90 i matt grå, och då löste vi det genom en helfoliering. Det är en väldigt fin bil både innan och efter, men extra kul att ha något unikt som sticker ut!

Endorfin

Igår var vi ute på ett roligt uppdrag hos ett lokalt företag – Endorfin Alingsås! Vi monterade frigolitbokstäver och printad taper och vepor. Visst blev det bra? Nu hoppas vi att Star Wars-citatet peppar gymmets besökare.

Livetec

Livetec har ett nytt, snyggt och orange ekipage. Vi har gjort dekoren till trailern, och även ljusskylten fram på hytten.
Ljusskylten blir en detalj som sticker ut och syns bra i mörker! Vad tycker du om resultatet?

Profilbokstäver

VårgårdaHus har gjort en riktigt stor utbyggnad och byggt en ny fabrik på hela 6000 m2. Vi har tillverkat och monterat en översiktskarta som behövdes till de stora området, och flyttat på vissa befintliga skyltar. Vi har även skapat deras logotyp i nya profilbokstäver!
Lycka till med era nya fina lokaler VårgårdaHus!

Volkswagen

I vårt arbete åker vi ofta runt i Sverige och monterar på plats. Denna gången har vi varit i Linköping där Engströms Bil har nyinvigning av sitt showroom för Volkswagen. Så här såg det ut när vi var där. Imorgon 3/6 öppnar det dörrarna igen.
Det som vi hjälpt till med här är byggnadsramar och skyltar både ute och inne!

Liseberg 2016

Under ett par veckor har vi varit i full gång med tillverkning och montering av massor med skyltar till Liseberg. De har flera nya åkattraktioner och butiker med mera denna säsongen som behövde nya skyltar. Det blir alltid roliga projekt när man arbetar med Liseberg.
Så här såg det ut under produktionen. Vi vill få fram olika egenskaper och utseende i alla skyltarna. Därför är det många olika material, tekniker och tillvägagångssätt som används under tillverkningen, och ofta ett hantverk på hög nivå!
Här är bilder på resultatet. Bland annat AeroSpin som är en av Lisebergs nyheter denna säsong fick finfina skyltar monterade. Vi tillverkade och monterade också skyltar till Barnens Paradis och Emilys Trädgårdscafé med flera. Blir man inte lite sugen på ett besök på Liseberg nu? 😊

Skodabilder

Denna veckan har varit galen. Våra kollegor har åkt Sverige runt och monterat kampanjbilder på alla 50 st Skodaanläggningar i landet. Från Ystad till Kiruna på en vecka. Allt har printats, och på plats monterats både inomhus och utomhus, och fint blev det. Bra jobbat säger vi till våra team!

Edge Emballage

Här är ett arbete vi gjort tidigare för Edge Emballage. Deras nya Renault Master med stora ytor var perfekt att foliera och gör att budskapet syns tydligt. Vi printade också en kampanjvepa som vi monterade på fasaden med en ledljusramp ovanför.
Om du blir sugen på att göra ditt företag mer synligt inför hösten är det bara att höra av dig till oss!

Kullings Frakt

Här är ett roligt projekt som vi tagit fram ur arkivet. Kullings Frakt i Vårgårda kör transporter för försvaret, och vi hjälpe till med en dekor till lastbilen som skulle passa detta. Så här blev resultatet.
I projektet monterade vi även diodskylt och en varningsramp på lastbilen. Kolla in bilderna!

Rälsbil

Man kan ju inte annat än att gilla denna elbil som fått dekaler inspirerade av en rälsbuss. Nolbygårds Ekobageri & Kafé kan nu åka runt i en miljövänlig Mitsubishi som matchar deras rälsbuss vid kaféet uppe på Nolby!
Det svarta på sidan är griffelfolie där man enkelt kan skriva text och använda till olika kampanjer. I detta fall ”När jag jäst klart ska jag bli en rälsbuss”.
Tack Nolbygårds Ekobageri Nolbygårds Ekokafé för jobbet och för att vi fick använda era bilder!

Helfoliering Audi A3

Detta är en uppdatering av ett tidigare jobb för Vimpeln – Alingsås köpcenter. Deras Audi A3 har vi sedan tidigare gjort en helinklädning av, och den skulle nu bli extra snygg i mörker.
Vi bytte ut all den vita texten mot reflex. Det blev riktigt effektfullt, och en helt annan bil i mörker! Snyggt, eller vad tycker ni?
Om ni också vill synas i mörkret så är reflex något vi kan rekommendera

Ljuslåda

I många av våra projekt arbetar vi med ljus på olika sätt. Skyltar vill man ofta ska sticka ut även på natten, och då finns det flera sätt att lägga in en ljuseffekt. Detta är en ljuslåda för Sollebrunns Oljeservice.
Ljuslådan är formad som logotypen. Det röda är sedan blockerat för att inget ljus ska lysa igenom. Det gör att endast tummen och texten syns när det är mörkt. Skylten är även ljussatt för att lysa bakåt mot fasaden vilket skapar en coronaeffekt.

Serneke/Allebike husbil

Före, efter och under produktion. Detta är ett sponsringssamarbete mellan Allebike och Serneke. De behövde en snygg husbil, så det löste sig självklart. Vi gjorde en helinklädning av husbilen och den gick från vit till svart. Hoppas att alla berörda blev nöjda, och att ni nu kommer att åka riktigt gott!

Café Claras

Café Claras är precis nyöppnat i Alingsås, och Clara behövde inför detta sätta caféets namn på stället. Då kom vi ut och skapade en ny dekal till smidesskylten och satte loggan på fönstret genom en fönsterdekor. Enkelt och snyggt, eller vad tycker ni?

Profilbokstäver

Nu har vi varit på höga höjder. När Nybro Energi vill synas från långt håll så är det bara att börja klättra! De har nu fått profilbokstäver med ljus, och en ljuslåda med dukfront i form av deras logotyp monterad👍

Hotell Heden

Vilka sorters ”innan och efter maten öl” som finns att beställa syns nu tydligt! Här på Hotell Liseberg Heden har vi satt upp nya akrylskyltar och deras logotyp i eleganta profilbokstäver.
Akrylskyltar passar perfekt till information och menyer som i detta fall. Det är ett enkelt sätt att presentera något på ett stilrent och lyxigt sätt. Om din verksamhet vill hjälp med skyltar så är ni varmt välkomna att höra av er till oss!

AHK buss

På denna grymma buss har vi fått vara med på ett hörn, eller på hela karossen faktiskt! Vi har gjort dekoren som Vårgårda buss beställt, en blåvit buss för Alingsås Handbollsklubb som ingen kan missa! Här kommer spelarna att åka runt som de kungar dem är på vägarna.

Råda Gelato

Det är inte varje dag vi monterar skyltar på ett gelato-café! Detta café som fått ljuslåda och flaggskylt ligger i Linné och heter Råda Gelato. Den lilla flaggskylten är helt utan text, men då en bild säger mer är tusen ord så blir iallafall vi sugna på en gelato!

Euromaster

En ny Euromasteranläggning har öppnat i Torslanda, Amhults Däck AB! Vi har varit där och monterat en plåtramp på fasaden och en ingångsportal. Vi hjälpte även till med en snygg kampanjvägg i butiken på en Porsche.
Hoppas att premiären gick toppen, och lycka till i framtiden!

Lastbilsdekor

Sprid ert budskap på vägarna!
Det ska Vårgårda Kromverk göra nu, med hjälp av denna snygga lastbilen. Skåpet är helinklätt och även spoilern har utnyttjats till placering av logga och hemsideadress.

LedLab

LedLab i Alingsås har flyttat till nya stora lokaler på Tomasgårdsvägen 7! Här ser ni lokalen och deras nya skylt från oss på KP Skylt. Gjord i profilbokstäver med profil 6

Parkbänkar till Endorfin

Ett av veckans projekt. Ett jobb åt Endorfin Alingsås som ville piffa upp bänkar med fyndig text! Detta är gjort med skurna dekaler. Nu är bänkarna säkert extra sköna att vila sig på, eller vad tror ni? 🙂

Profilbokstäver

Fönsterdekor är en av alla produkter som man kan beställa från oss! Här har Skönare Hem på Kristineholmsvägen i Alingsås fått deras varumärken snyggt och prydligt på fönstret vid entrén, med hjälp av fönsterdekor.
Även profilbokstäverna ovanför entrén är nya. Denna typ av bokstäver framhäver deras logotyp, och passar till typsnittet som känns handskrivet.

Börjessons Bil

Har ni varit i Börjesson Bils nya anläggning i Alingsås än?
Det är en av Sveriges modernaste bilanläggningar, och hade premiär i april. Innan det var vi på KP Skylt där och satte allt på plats som vi arbetat med under en längre tid. Det var ett riktigt stort projekt och massor med skyltar, portaler, print och bildekorer som skapades för Börjesson Bil. Här är några bilder från den toppmoderna anläggningen.
Vissa foton tagna av Pelle Löfwenius.

Carwrap

Vi har gjort en helinklädning av en Audi Q5 åt en riktig talang! Denna rosa snyggingen är det så klart Sandra Carlborg som ska köra runt i. Här är bilder både från produktionen då bilen gick från vit till rosa, och på det färdiga resultatet.
Klicka in på Sandras hemsida om ni vill läsa mer om henne: www.sandracarlborg.com

Liseberg 2015

Till en stor värld som Liseberg är det en blandning av skyltar som ska tillverkas och monteras. Nu är allt på plats och redo för besökarna på nöjesfältet. Butiker, restauranger, åkattraktioner och lotterihjul har fått tydliga skyltar enligt sitt koncept. Så nu vet man vad som är vad, och besökarna hittar rätt!

Retro ”Bagge”

Igår fixade vi dessa sprillans nya Volkswagenbilar i retrostil inför invigningen på Börjessons Bil i helgen! Motivet är printat på glasklar vinyl. Både en ljusblå och en silvrig “bubbla” fick design på sidorna.

Lämna ett svar